Home » Prijsopvolging tot uw dienst

Waarom een prijsopvolgingstool voor e-commerce gebruiken?

Een allesomvattende prijsstrategie in e-commerce omvat meer dan alleen het volgen van de markt via een website voor het volgen van prijzen. Om beter te presteren dan concurrenten en de winstmarges te vergroten, wenden merken zich vaak tot prijstracking software voor uitgebreide inzichten in de prijzen en promoties van concurrenten. Door gebruik te maken van dergelijke software kunnen merken hun prijs- en promotiestrategieën met grotere precisie stroomlijnen. Uiteindelijk voorziet het traceren van prijzen van concurrenten merken van de nodige gegevens om te anticiperen op marktschommelingen, manoeuvres van concurrenten en onregelmatigheden in de prijzen op te sporen.

Tools zoals Dealavo bieden zowel gedetailleerde als samengevatte prijsmonitoring, promoties en voorraadstatus van concurrenten, zodat bedrijven deze informatie in hun voordeel kunnen gebruiken. Dealavo is een van de beste prijsmonitoring oplossingen op de markt en levert alle relevante gegevens die nodig zijn om prijsstrategieën te verfijnen en de winstgevendheid te maximaliseren.

 

Begin met het volgen van prijzen!

Hoe werkt de prijsopvolgingstool van Dealavo?

Bekijk hoe Price Tracking & Dynamic Pricing tools zoals Dealavo je helpen bij het verhogen van je winstgevendheid.

Kan een prijstracker worden gebruikt door fabrikanten en merken?

Fabrikanten en merken kunnen tools voor prijstracering gebruiken om zich een weg te banen door het sterk concurrerende landschap van online retailing. In deze omgeving, waar concurrenten elkaars prijzen nauwlettend in de gaten houden, kunnen snelle prijswijzigingen leiden tot schadelijke prijsoorlogen, met negatieve gevolgen voor de productperceptie en winstmarges. Met tools voor het monitoren van prijzen van concurrenten kunnen dergelijke conflicten echter worden voorkomen. Deze tools volgen nauwkeurig de prijzen van concurrenten, waardoor merken hun prijzen dynamisch kunnen aanpassen zonder prijsoorlogen uit te lokken.

Met de geavanceerde prijsmonitoring tool van Dealavo, de “Wars Module”, krijg je inzicht in gevallen van prijsschendingen en zie je welke verkoopkanalen dit voorbeeld volgen en wanneer. Deze onschatbare informatie stelt je in staat om de meest volatiele partners te lokaliseren en je distributie- en prijsstrategieën hierop af te stemmen, zodat je voorop blijft lopen met behoud van winstmarges en voldoen aan de verwachtingen van de klant.

 

Probeer Dealavo!

price tracking tool - screen 2

Prijsopvolgingstool controleert de prijzen van je concurrenten

 

 

 

price tracking tool - screenshot 2

Dashboardrapporten en waarschuwingen per e-mail

We erkennen het grote belang van prijsmonitoring software voor het snel vastleggen van essentiële gegevens over prijsschommelingen en bieden daarom volledig aanpasbare e-mailwaarschuwingen. Deze waarschuwingen dienen als een systeem voor onmiddellijke kennisgeving, waarbij je onmiddellijk op de hoogte wordt gebracht van alle wijzigingen in de productprijzen van jouw keuze. Ontvang gedetailleerde inzichten in elke kleine prijswijziging, inclusief de omvang van de verandering en de timing, rechtstreeks in je inbox. Deze naadloze integratie van Dealavo’s functionaliteit voor prijsoptimalisatie stroomlijnt je prijsstrategieën.

Naast de standaard downloadbare rapporten kunnen onze consultants on-demand rapporten genereren in Excel- en CSV-formaat, op maat gemaakt om uw meest dringende prijszorgen aan te pakken. Deze rapporten bevatten historische gegevens, zodat u prijstrends en prijsschommelingen in de loop van de tijd kunt onderscheiden. Zo voorziet Dealavo je niet alleen van top-notch, real-time statistieken, maar functioneert het ook onberispelijk als een uitgebreide prijsgeschiedenis tracker.

 

Probeer Dealavo!

price tracking tool - screenshot 3

FAQ

  • We kunnen elke site volgen die je wilt.

    Prijsvergelijkingswebsites, marktplaatsen of zelfs specifieke sites zoals Amazon of die van je concurrenten. Ons prijstracking platform kan ze allemaal met succes monitoren.

  • Met Dealavo Prijstool Software kunnen we de prijzen van concurrenten volgen in elk land dat je ons vraagt.

  • Dealavo Price Tracking Tool monitort prijzen met behulp van vele methoden. De belangrijkste factoren die het mogelijk maken om prijzen te volgen zijn productnamen, EAN-codes, GTIN-codes, ASIN-codes en nog veel meer.

    Door het gebruik van verschillende trackingtools kan Dealavo de prijzen zo nauwkeurig mogelijk bijhouden.

  • Ja, met onze prijstool kunnen bedrijven producten van verschillende formaten volgen.

  • Dealavo staat bekend als een van de snelst werkende prijstools op de markt. Als de prijstoepassing toegang heeft tot vaak bijgewerkte informatie, kunnen gegevens elke 15 minuten worden bijgewerkt.

  • Het bijhouden van prijzen vereist het verzamelen van nauwkeurige en actuele informatie. Elk foutje in de gegevens kan het bedrijf negatief beïnvloeden.

    Daarom gebruiken we bij Dealavo dubbele gegevensverificatie. Ons prijs tracking platform maakt niet alleen gebruik van Machine Learning algoritmes om alle informatie te verifiëren, maar het biedt ook handmatige Quality Assurance Authenticat

We zorgen voor een succesvolle samenwerking

 

  • Kasia, Manager Klantensucces Kasia, Manager Klantensucces
    Ik geloof dat betere relaties met klanten gelijk staan aan een groter succes voor beide partijen. Het geeft veel voldoening als ik een klant kan helpen zijn waarden met Dealavo te maximaliseren en zijn langetermijndoelen te bereiken.
  • Ola, Succesvolle klanten Ola, Succesvolle klanten
    Als het gaat om contact met klanten, is vriendelijkheid en een individuele benadering het belangrijkste – een poging om een sterke zakelijke relatie op te bouwen op basis van de behoeften van de klant. Bij Dealavo geven we om het succes van onze klanten, daarom doen we ons best om hun werk gemakkelijker te maken door accurate gegevens te leveren om het besluitvormingsproces te vereenvoudigen.
  • Kasia, Klantenservice Kasia, Klantenservice
    In mijn werk met klanten zijn de belangrijkste factoren een goede relatie en vertrouwen, zodat ik ze de werkelijke voordelen van de samenwerking kan laten zien. Het geeft enorm veel voldoening om samen oplossingen te implementeren en de klanten te helpen met hun dagelijkse werk en hun bedrijfsontwikkeling. Het is geweldig om ze te zien groeien.
  • Monika, Succesvolle klanten Monika, Succesvolle klanten
    Het leukste deel van mijn werk is het contact met mensen. Het geeft voldoening om de klanten te helpen en aan hun behoeften te voldoen. Ik vind het leuk om de “stem” van de klant te zijn bij Dealavo en te zorgen voor de constante groei van ons product. Gelukkige klant = gelukkige ik 🙂

Onze klanten