Home » Distributierapporten

Wat is een distributierapport?

Distributierapporten geven een gedetailleerd inzicht in de huidige situatie van je bedrijf. Het handmatig delen en opvragen van gegevens kan echter riskant en tijdrovend zijn, omdat je meestal te maken hebt met grote hoeveelheden cijfers.
Met Dealavo kun je de gegevens die je nodig hebt eenvoudig en automatisch extraheren en downloaden in Excel- of CSV-formaat.

 

Probeer het nu!

assortment-report

Verhoog je verkoop met distributierapporten

Het uitbreiden van je distributiekanalen en het verhogen van het totaal aantal SKU’s zijn belangrijke drijfveren voor meer verkoop. Met het Dealavo distributierapport kun je zien wat de marktdekking met jouw of concurrerende producten is, de efficiëntie van de huidige distributiestrategie controleren en deze optimaliseren op basis van de verzamelde gegevens. Het maakt niet uit op welk besturingssysteem je e-commerce winkel werkt, het hebben van up-to-date en exacte aantallen SKU’s, EAN’s, MPN’s, beschrijvingen enzovoort, geeft je een groot voordeel. Het helpt besluitvormers bij het analyseren van distributie, het vergelijken van je positionering ten opzichte van concurrenten en het behouden van je concurrentiepositie.

 

Ontvang het rapport!

We houden de prijzen van je concurrenten in de gaten

 

Onderzoek de handelsvoorwaarden

Distributierapporten helpen je ook bij het controleren van de implementatie van handelsvoorwaarden die je met je partners hebt afgesproken, zoals het aantal beschikbare SKU’s in online en offline kanalen. We raden ook aan om andere activiteiten te analyseren die gepland zijn als onderdeel van de handelsvoorwaarden, zoals de positie van het product in de zoekresultaten of in een categorie en het weergeven van banners op de websites van je wederverkopers.

Een ding dat het vermelden waard is, is dat het voor de beste rapportnauwkeurigheid noodzakelijk is om een geschikte prijstracker te kiezen – zoals Dealavo.

Begin met het monitoren van prijzen!

Ontvang online en offline distributierapporten

Naast alle basisfuncties van de distributierapportage die Dealavo mogelijk maakt, kunnen we je bovendien voorzien van gedetailleerde informatie over de voorraadniveaus van jouw en concurrerende producten in zowel online als offline kanalen. Hierdoor ben je in staat om het aanvullen van voorraden adequaat aan te bieden en nieuwe klanten te winnen door de uitverkochte voorraden van je concurrenten in jouw voordeel te gebruiken.

 

Lees meer!

Gebruik Dealavo om margeverlaging te voorkomen

Brede distributie kan echter leiden tot lagere marges, daarom raden we je aan de Dealavo prijsmonitoring tool te gebruiken om de prijzen van je producten te volgen. Als je meer wilt weten over hoe je dergelijke gegevens kunt gebruiken, bieden we adviesdiensten aan waarmee je het meeste uit de verstrekte informatie kunt halen.

 

Probeer het nu!

FAQ

Welke sites kunnen worden gemonitord met de Dealavo Prijsopvolgingssoftware?

We kunnen elke site volgen die je maar wilt.

Prijsvergelijkingswebsites, marktplaatsen of zelfs specifieke sites zoals Amazon of de sites van je concurrenten. Ons prijstracking platform kan ze allemaal met succes monitoren

Welke landen kunnen worden gemonitord met Dealavo?


Met Dealavo Pricing Tool Software kunnen we prijzen volgen in elk land dat je ons vraagt.

Hoe vaak kan het systeem de prijzen in mijn winkel bijwerken volgens de prijsregels?


Dankzij het Dynamic Pricing-platform en alle verzamelde gegevens kan ons algoritme een prijs aanbevelen die de klant zal aantrekken en die je optimale winst garandeert. De update van het systeem kan zelfs een paar keer per dag plaatsvinden.

Wat gebruikt Dealavo om prijzen te controleren?


Dealavo Prijsopvolgingstool controleert prijzen met behulp van vele methoden. De belangrijkste factoren voor het volgen van prijzen zijn productnamen, EAN-codes, GTIN-codes, ASIN-codes en nog veel meer.

Door het gebruik van verschillende trackingtools kan Dealavo de prijzen zo nauwkeurig mogelijk bijhouden.

Controleert Dealavo verschillende formaten producten?

Ja, met Dealavo Pricing Tool kunnen bedrijven producten van verschillende formaten bijhouden.

 

We zorgen voor een succesvolle samenwerking

 

  • Kasia, Customer Success Manager Kasia, Customer Success Manager
    Ik geloof dat betere relaties met klanten gelijk staan aan een groter succes voor beide partijen. Het geeft veel voldoening als ik een klant kan helpen zijn waarden met Dealavo te maximaliseren en zijn langetermijndoelen te bereiken.
  • Ola, Customer Success Ola, Customer Success
    Als het gaat om contact met klanten, is vriendelijkheid en een individuele benadering het belangrijkste – een poging om een sterke zakelijke relatie op te bouwen op basis van de behoeften van de klant. Bij Dealavo geven we om het succes van onze klanten en daarom doen we ons best om hun werk gemakkelijker te maken door accurate gegevens te leveren om het besluitvormingsproces te vereenvoudigen.
  • Kasia, Customer Success Kasia, Customer Success
    In mijn werk met klanten zijn de belangrijkste factoren een goede relatie en vertrouwen, zodat ik ze de werkelijke voordelen van de samenwerking kan laten zien. Het geeft enorm veel voldoening om samen oplossingen te implementeren en de klanten te helpen met hun dagelijkse werk en hun bedrijfsontwikkeling. Het is geweldig om ze te zien groeien.
  • Monika, Customer Success Monika, Customer Success
    Het leukste deel van mijn werk is het contact met mensen. Het geeft voldoening om de klanten te helpen en aan hun behoeften te voldoen. Ik vind het leuk om de “stem” van de klant te zijn bij Dealavo en te zorgen voor de constante groei van ons product. Gelukkige klant = gelukkige ik 🙂

Onze klanten