Home » Přecenění pro Shopify

Přecenění pro Shopify Engine

Integrace a sledování cen konkurence pro obchody Shopify s funkcí přecenění

Podle statistik je Shopify jednou ze tří nejoblíbenějších platforem pro elektronické obchodování na světě. Díky jejím pokročilým funkcím, intuitivnímu uživatelskému rozhraní a vysoké hodnotě organické návštěvnosti se mnoho prodejců rozhodlo prodávat své produkty právě na této platformě.

Obliba platformy Shopify má však i své nevýhody. Jednou z nich je vysoká konkurenceschopnost v nabídkách. Existuje však způsob, jak ji obejít.

Sledování cen ve službě Shopify je klíčové pro podniky, které chtějí vyniknout mezi ostatními obchody. Použití nástroje pro sledování cen vám umožní sledovat ceny vašich produktů i produktů konkurence. To umožní přijmout lepší cenovou strategii.

Budete tak moci snadněji přizpůsobovat své nabídky aktuálním trendům na trhu a měnící se konkurenci. Sledování cen vám umožní dosáhnout skvělých výsledků s minimem investovaného času a úsilí. Proto se vyplatí tuto technologii využít ve svůj prospěch!

 

Zahájení sledování cen!

Dynamické ceny v obchodě Shopify

Vzhledem k tomu, že trh elektronického obchodování se v dnešní době stal velmi konkurenčním, je pro online prodejce nezbytné používat nástroje, které jim umožní lépe řídit ceny. Dynamická tvorba cen v obchodech Shopify je vynikajícím přístupem, jak toho dosáhnout.

Díky dynamickému oceňování můžete své ceny upravovat tak, aby odrážely změny na trhu v reálném čase. Vše se děje automaticky na základě předem nastavených pravidel. Dynamické oceňování je řešení, které vám umožní ušetřit čas a snížit riziko chyb a zároveň zvýšit zisky z prodeje.

 

Vyzkoušejte dynamickou tvorbu cen!

Sledujeme ceny vašich konkurentů

My integrujeme, vy prodáváte

Abychom zefektivnili váš prodej, pomůžeme vám s integrací. Kontaktujte nás a vyzkoušejte si naši ukázku. Poradíme vám, jak celý proces integrace dokončit.

 

Kontaktujte nás!

Pro snadnou integraci se službou Dealavo naši konzultanti:

1. Integrujte Dealavo s platformou Shopify.
2. Nastavte si řídicí panel Dealavo.
3. Ukážeme vám, jak funguje dynamické přecenění.

Repricing in Shopify stores

Pokud vlastníte obchod na platformě Shopify, víte, jak důležité je držet krok s neustále se měnícími požadavky zákazníků. Přecenění vám nyní usnadňuje úpravu cen podle podmínek na trhu a požadavků zákazníků, což vám umožní zůstat o krok napřed před konkurencí.

Naše dvojí ověření údajů vám zajistí přístup k informacím nejvyšší kvality. Spolupráce s námi znamená nejen zaručenou spokojenost, ale také podporu našeho specializovaného týmu Customer Success. Jako profesionálové ve svém oboru vám rádi pomůžeme dosáhnout úspěchu. Nečekejte – přidejte se k řadě našich spokojených zákazníků ještě dnes!

 

Naplánujte si integraci!

monitoring cen 6

FAQ

Proč bych měl ve svém obchodě Shopify používat přecenění?

Přecenění je účinný způsob, jak maximalizovat zisky a udržet si konkurenceschopnost na trhu elektronického obchodování. Pomocí funkce dynamické tvorby cen ve službě Shopify si můžete být jisti, že ceny vašich produktů jsou vždy na nejkonkurenceschopnější úrovni. To vám pomůže získat větší prodeje a zvýšit příjmy a zároveň zůstat na špici před konkurencí. Přecenění vám také umožňuje sledovat ceny napříč kanály, takže můžete odpovídajícím způsobem upravit svou cenovou strategii.

Musím ve svém obchodě Sote používat dynamické ceny, pokud nechci být nejlevnější na trhu?

Také nedoporučujeme, abyste se prezentovali jako nejlevnější nabídka na trhu. Cena je v obchodě důležitým faktorem, ale naše zkušenosti ukazují, že rozhodovací proces spotřebitele ovlivňují i další faktory (dostupnost zboží u konkurence, ceny dopravy, pověst e-shopu atd.). Naše platforma umožňuje efektivní implementaci předpokladů cenové politiky díky integraci dat a agregaci atributů specifických pro dané odvětví.
Translated with DeepL.com (free version)

Jaké jsou hlavní funkce Dealavo pro majitele obchodů Shopify?


Nejprve pochopíte trh – jeho objem, dynamiku a klíčové hráče.
Za druhé, okamžitou reakcí na změnu ceny zvýšíte svou konkurenční sílu.
Doporučíme vám nejlepší cenu pro váš výrobek.
Také vám vysvětlíme zdroj změn vašich příjmů.
Navíc budete schopni rozpoznat počátky cenových válek na trhu.
Všechny poskytnuté údaje lze snadno analyzovat, což vám ušetří peníze i čas.

Kolik stojí integrace?


Na Dealavo platíte pouze za sledování cen sledovaných produktů. Ceny našich služeb jsou projednávány individuálně, neboť závisí na objemu vašeho sortimentu a rozsahu sledování. Univerzální cena neexistuje, ale nebojte se, nebudete zklamáni. Nabízíme 7denní zkušební dobu a po předání produktového feedu nám ihned založíme váš účet, takže můžete hned začít s první analýzou.

Jak často může systém aktualizovat ceny v mém obchodě podle cenových pravidel?


Díky platformě Dynamic Pricing a všem shromážděným datům vám náš algoritmus doporučí cenu, která klienta zaujme a zaručí vám optimální zisk. K aktualizaci systému může docházet i několikrát denně.

Jaké vstupy společnost Dealavo potřebuje?


Základní parametry jsou:
– název produktu,
– EAN (pouze CounterPrice),
– ID výrobku.

Velmi doporučená je také hrubá nákupní cena, která umožňuje uživateli nastavit limity navrhovaných cen na základě minimální marže nebo přirážky.

Kde se nachází doporučení k ceně akcií Dealavo?


Dealavo generuje doporučení hrubých maloobchodních cen podle cenových pravidel nastavených klientem a sdílí je v hrubé maloobchodní ceně pro pole obchodu.

 

Zajišťujeme úspěšnou spolupráci

 

  • Kasia, Customer Success Manager Kasia, Customer Success Manager
    Věřím, že lepší vztahy s klienty znamenají větší úspěch pro obě strany. Je pro mě velkým zadostiučiněním, když mohu klientovi pomoci maximalizovat jeho hodnoty s Dealavem a dosáhnout jeho dlouhodobých cílů.
  • Ola, Customer Success Ola, Customer Success
    Při kontaktu s klienty je rozhodující laskavost a individuální přístup – snaha o vybudování pevného obchodního vztahu založeného na potřebách klienta. Ve společnosti Dealavo nám záleží na úspěchu našich klientů, proto se jim snažíme usnadnit práci poskytováním přesných údajů, které usnadňují rozhodovací proces.
  • Kasia, Customer Success Kasia, Customer Success
    Při mé práci s klienty jsou nejdůležitější dobré vztahy a důvěra, abych jim mohl ukázat skutečné výhody spolupráce. Je nesmírně uspokojující společně realizovat řešení a pomáhat klientům v jejich každodenní práci i v rozvoji jejich podnikání. Je úžasné sledovat jejich růst.
  • Monika, Customer Success Monika, Customer Success
    Nejoblíbenější částí mé práce je kontakt s lidmi. Je uspokojující pomáhat klientům a uspokojovat jejich potřeby. Baví mě být „hlasem“ klienta ve společnosti Dealavo a starat se o neustálý růst našeho produktu. Spokojený klient = spokojená já 🙂

Naši klienti