Home » Monitorovanie cien v elektronickom obchode

Získajte náskok pred konkurenciou pomocou nástrojov na monitorovanie cien v elektronickom obchode

Prečo používať softvér na monitorovanie cien v elektronickom obchode?

Chceli by ste mať vysoké marže na svojich produktoch, ale zostať konkurencieschopní? Pomocou Dealavo môžete sledovať ceny e-shopov na iných e-shopoch, trhoviskách a porovnávacích stránkach, aby ste vedeli, čo robí vaša konkurencia – dokonca aj počas víkendov a sviatkov – a podľa toho reagovať.

Okrem softvéru využite vo svoj prospech aj znalosti našich konzultantov. Pomôžu vám s analýzami, cenovou stratégiou, vytváraním kategórií produktov a ďalšími oblasťami. Napríklad nášmu klientovi (špičkovému hráčovi v sektore FMCG) sme pomohli zvýšiť priemernú maržu z 19 % na 22 % pri zachovaní mesačného objemu predaja.

Ak váš e-shop predáva produkty s kolísavými cenami, napr. elektroniku, viete, ako časovo náročné sú neustále kontroly a úpravy cien. Tento problém vyriešite pomocou nášho riešenia Dynamic Pricing, ktoré na základe konkurenčných a interných údajov automaticky mení ceny podľa vlastného súboru pravidiel.

Ďalšie informácie: Čo je to nástroj na sledovanie cien (price checker) a ako si vybrať ten správny?

 

 

Začnite sledovať ceny!

 

ecommerce price monitoring - screen 1

Ako funguje monitorovanie cien v elektronickom obchode a dynamické oceňovanie v Dealavo?

Pozrite sa, ako automatizovať svoju výhodu oproti konkurencii pomocou monitorovania cien v elektronickom obchode s funkciami dynamického oceňovania.

Softvér na monitorovanie cien v elektronickom obchode – dokonalé riešenie Dealavo

Ako zbierať údaje zo softvéru na monitorovanie cien v elektronickom obchode?

Sledovanie cien v elektronickom obchode Dealavo pomáha e-shopom zvyšovať ich zisky a poskytuje potrebné údaje na efektívne riadenie cien. Sledovanie cien Dealavo pre internetové obchody umožňuje prijímať správne rozhodnutia pri stanovovaní cien a dosahovať očakávané výsledky cenových stratégií, napr. zvyšovať objem predaja alebo zvyšovať príjem zvyšovaním marže.

AUTOMATIZOVANÝ NÁSTROJ NA SLEDOVANIE CIEN KONKURENCIE V ELEKTRONICKOM OBCHODE PRE INTERNETOVÉ OBCHODY – UŠETRITE ČAS A ZVÝŠTE ZISKOVÉ MARŽE

Platforma na sledovanie cien rieši množstvo problémov, ktoré sa objavujú pri manuálnom sledovaní cien. Manuálny proces sledovania cien v elektronickom obchode je spojený s analýzou obrovského množstva údajov, čo je obzvlášť náročné, keďže ceny v elektronickom obchode sú dynamické a menia sa každý deň. Množstvo konkurentov nielenže ponúka široké portfólio produktov, ale podniká aj rôzne marketingové akcie a mení svoju cenovú stratégiu a pravidlá tvorby cien. Z tohto dôvodu môže byť manuálne sledovanie cien v elektronickom obchode len stratou času a neumožní prijať úspešné rozhodnutia, pretože zozbierané údaje rýchlo zastarávajú. Tento problém rieši softvér na sledovanie cien v elektronickom obchode Dealavo, ktorý používateľom poskytuje presné údaje v reálnom čase zozbierané z ponúk iných internetových obchodov.

Či už ide o nákupné platformy Google, Amazon, eBay alebo akékoľvek iné miesto, monitorovací softvér Dealavo vám poskytuje službu monitorovania cien konkurentov. Aj keď máte pocit, že jeho používanie môže byť ťažké, naša zákaznícka podpora vám pomôže vždy, keď ju budete potrebovať. Vyskúšajte si našu bezplatnú skúšobnú verziu.

Automatizácia cien!

ecommerce price monitoring - screen 5

Ako používať údaje z riešení na monitorovanie cien v elektronickom obchode?

Automatizované monitorovanie cien v e-shopoch, ktoré navyše podporujú naši vysokokvalifikovaní špecialisti, vám každý deň poskytne aktuálne údaje o cenách konkurencie (údaje sa môžu obnovovať aj každé 4 hodiny). Softvér na monitorovanie cien v elektronickom obchode pre vás bude zhromažďovať údaje o:

  • Najlacnejšia ponuka na trhu
  • Počet ponúk konkurencie
  • Zľavy a zvýšenie cien v obchodoch konkurencie
  • Marketingové aktivity konkurentov

Spustite teraz bezplatnú skúšobnú verziu a získajte výhody.

Skúste Dealavo!

ecommerce price monitoring - screen 2

Monitorujeme ceny vašich konkurentov

 

Čo robiť s údajmi z nástrojov na monitorovanie cien v elektronickom obchode?

Vďaka údajom o ponukách konkurencie v reálnom čase môžete aktualizovať ceny vybraných produktov alebo kategórií aj niekoľkokrát denne.

  • Ak sú pre vás vysoké pozície v rebríčkoch rozhodujúce, môžete znížiť ceny, aby ste sa dostali na vrchol v cenových porovnaniach (niekedy stačí znížiť cenu o niekoľko centov, aby ste sa tam dostali).
  • Môžete tiež zvýšiť svoju maržu. Ak je vaša ponuka výrazne nižšia ako u konkurencie alebo konkurenciu vôbec nemáte, môžete zvýšiť svoju maržu a udržať si vysoký objem predaja.

 

Začnite sledovať ceny!

ecommerce price monitoring - screen 3

Prečo používať dynamickú cenotvorbu a monitorovanie cien v elektronickom obchode?

Predávate výrobky, ktorých ceny sú citlivé na zmeny na trhu a na konanie konkurencie? Udržujte ich na úrovni, ktorá vám umožní mať vždy výhodu pred konkurenciou. Využite našu platformu Dynamic Pricing, ktorá automaticky mení ceny v internetových obchodoch podľa vopred nastavených cenových stratégií a limitov.

Čo môžete dosiahnuť pomocou monitorovania cien v elektronickom obchode s dynamickým oceňovaním?

Chcete byť v TOP 3 najlacnejších predajcov? Je vaším cieľom stať sa lacnejším ako najväčší konkurent a stanoviť čo najvýhodnejšiu cenu? Alebo vás možno zaujíma maximalizácia zisku na základe umelej inteligencie a strojového učenia (ktoré zohľadňujú také aspekty, ako je cenová elasticita spotrebiteľov)? Tieto a mnohé ďalšie ciele môžete dosiahnuť vďaka platforme na monitorovanie cien v elektronickom obchode s dynamickou cenotvorbou, ktorá vždy rýchlo reaguje na zmeny na trhu a kolísavé ceny konkurencie, zisťuje zvyšovanie a znižovanie cien vašich konkurentov, ale sleduje aj ich marketingové aktivity. Dynamická cenotvorba vám poskytuje:

  • úspora času – všetky zmeny v obchode nemusíte vykonávať sami. Nástroj ich vykoná za vás, akonáhle nájde zmeny na trhu;
  • zvýšenie zárobkov – dynamická cenotvorba priebežne optimalizuje ceny a zvyšuje ziskové marže, čo vedie k zvýšeniu zárobkov vďaka vyššiemu objemu predaja (nižším cenám) alebo zvýšeniu marže.Optimize your pricing now. Test Dealavo through our free trial.

Skúste Dealavo!

ecommerce price monitoring - screen 4

FAQ

Aké sú hlavné funkcie nástroja na monitorovanie cien v elektronickom obchode Dealavo pre majiteľov obchodov?

Najprv pochopíte trh – jeho objem, dynamiku a kľúčových hráčov.
Po druhé, okamžitou reakciou na zmenu ceny zvýšite svoju konkurenčnú silu.
Odporúčame vám najlepšiu cenu pre váš výrobok.
Taktiež vám vysvetlíme zdroj zmien vašich príjmov.
Okrem toho budete môcť odhaliť začiatky cenových vojen na trhu.
Všetky poskytnuté údaje môžete jednoducho analyzovať, čo vám ušetrí peniaze a čas.

Koľko stojí riešenie monitorovania cien v elektronickom obchode Dealavo?


V Dealavo platíte len za sledovanie cien produktov, ktoré sledujete. Ceny našich služieb sú dohodnuté individuálne, pretože závisia od objemu vášho sortimentu a rozsahu monitorovania. Univerzálna cena neexistuje, ale nebojte sa, nebudete sklamaní. Ponúkame 7-dňovú bezplatnú skúšobnú verziu a po odovzdaní produktového feedu nám okamžite zriadime váš účet, takže môžete začať prvú analýzu v reálnom čase priamo na mieste. Len 7 dní bezplatnej skúšobnej verzie vám poskytne úplný prehľad o tom, prečo je sledovanie cien a sledovanie cien konkurencie pre vašu platformu také dôležité.
Translated with DeepL.com (free version)

Ako často dokáže systém aktualizovať ceny v mojom obchode podľa cenových pravidiel?


Vďaka platforme Dynamic Pricing a všetkým zozbieraným údajom vám náš algoritmus môže odporučiť správnu cenu, ktorá klienta zaujme a zaručí vám optimálny zisk. K aktualizácii systému môže dochádzať aj niekoľkokrát denne.

Aké vstupné údaje potrebuje funkcia monitorovania cien elektronického obchodu v Dealavo?


Základné parametre sú:
– názov produktu,
– EAN (iba CounterPrice),
– ID výrobku.

Hrubá nákupná cena sa tiež veľmi odporúča, pretože umožňuje používateľovi nastaviť limity navrhovaných cien na základe minimálnej marže alebo prirážky.

Kde sa nachádza riešenie na monitorovanie cien v elektronickom obchode Dealavo?

Dealavo generuje údaje o hrubých maloobchodných cenách a odporúčania podľa cenových pravidiel nastavených klientom a zdieľa ich v hrubej maloobchodnej cene pre oblasť obchodu.

 

Zabezpečujeme úspešnú spoluprácu

 

  • Kasia, Customer Success Manager Kasia, Customer Success Manager
    Verím, že lepšie vzťahy s klientmi znamenajú väčší úspech pre obe strany. Je pre mňa veľkým zadosťučinením, keď môžem klientovi pomôcť maximalizovať jeho hodnoty s Dealavo a dosiahnuť jeho dlhodobé ciele.
  • Ola, Customer Success Ola, Customer Success
    Pri kontakte s klientmi je rozhodujúca láskavosť a individuálny prístup – snaha vybudovať pevný obchodný vzťah založený na potrebách klienta. V spoločnosti Dealavo nám záleží na úspechu našich klientov, preto robíme všetko pre to, aby sme im uľahčili prácu poskytovaním presných údajov, ktoré zjednodušujú proces rozhodovania.
  • Kasia, Customer Success Kasia, Customer Success
    Pri mojej práci s klientmi sú najdôležitejšie dobré vzťahy a dôvera, aby som im mohol ukázať skutočné výhody spolupráce. Je pre mňa obrovským zadosťučinením spoločne realizovať riešenia a pomáhať klientom pri ich každodennej práci, ako aj pri rozvoji ich podnikania. Je úžasné sledovať ich rast.
  • Monika, Customer Success Monika, Customer Success
    Najobľúbenejšou časťou mojej práce je kontakt s ľuďmi. Je uspokojujúce pomáhať klientom a napĺňať ich potreby. Baví ma byť „hlasom“ klienta v spoločnosti Dealavo a starať sa o neustály rast nášho produktu. Spokojný klient = spokojný ja 🙂

Naši klienti