Home » Zprávy o distribuci

Co je to distribuční zpráva?

Distribuční reporty umožňují podrobný přehled o aktuální situaci vašeho podniku. Ruční sdílení a stahování dat však může být riskantní a časově náročné, protože většinou byste museli zpracovávat velké objemy údajů.
Pomocí Dealavo můžete snadno a automaticky získat potřebná data a stáhnout je ve formátech Excel nebo CSV.

 

Vyzkoušejte to nyní!

assortment-report

Zvyšte svůj prodej pomocí zpráv o distribuci

Rozšíření distribučních kanálů a zvýšení celkového počtu uvedených SKU jsou významnými faktory pro zvýšení prodeje. Pomocí reportu o distribuci Dealavo můžete zjistit, jaké je pokrytí trhu vašimi nebo konkurenčními produkty, zkontrolovat účinnost současné distribuční strategie a na základě shromážděných údajů ji optimalizovat. Nezáleží na tom, na jakém operačním systému váš e-shop funguje, mít k dispozici aktuální a přesný počet SKU, EAN, MPN, popisů atd. vám dává velkou výhodu. Pomáhá pracovníkům s rozhodovacími pravomocemi analyzovat distribuci, porovnávat vaše umístění vůči konkurenci a udržovat konkurenceschopnost.

 

Získejte zprávu!

Sledujeme ceny vašich konkurentů

 

Proveďte průzkum obchodních podmínek

Přehledy o distribuci vám také pomohou zkontrolovat plnění obchodních podmínek dohodnutých s partnery, včetně počtu dostupných SKU v online a offline kanálech. Doporučujeme také analyzovat další aktivity plánované v rámci obchodních podmínek, jako je umístění produktu ve výsledcích vyhledávání nebo v kategorii a zobrazení bannerů na webových stránkách vašich prodejců.

Za zmínku stojí, že pro co největší přesnost výkazů je nutné zvolit vhodný nástroj pro sledování cen – například Dealavo.

Začněte sledovat ceny!

Získejte zprávy o online a offline distribuci

Kromě všech základních funkcí zprávy o distribuci, které Dealavo umožňuje, vám navíc můžeme poskytnout podrobné informace o stavu zásob vašich a konkurenčních produktů v online i offline kanálech. Díky tomu budete moci adekvátně nabízet doplňování zásob a získávat nové zákazníky tím, že využijete vyprodání zásob konkurence ve svůj prospěch.

 

Zjistěte více!

Použijte Dealavo, abyste se vyhnuli snížení marže

Široká distribuce však může vést ke snížení marží, proto doporučujeme používat nástroj Dealavo pro sledování cen vašich produktů. Pokud se chcete dozvědět více o tom, jak byste mohli tyto údaje využít, nabízíme konzultační služby, které vám pomohou z poskytnutých informací vytěžit maximum.

 

Vyzkoušejte to nyní!

FAQ

Jaké stránky lze sledovat pomocí softwaru Dealavo pro sledování cen?

Můžeme sledovat libovolný web.

Srovnávače cen, tržiště nebo dokonce konkrétní stránky, jako je Amazon nebo stránky vaší konkurence. Naše platforma pro sledování cen dokáže úspěšně monitorovat všechny z nich.

Které země lze sledovat pomocí služby Dealavo?


Pomocí softwaru Dealavo Pricing Tool můžeme sledovat ceny v jakékoli zemi, o kterou nás požádáte.

Jak často může systém aktualizovat ceny v mém obchodě podle cenových pravidel?


Díky platformě Dynamic Pricing a všem shromážděným datům vám náš algoritmus doporučí cenu, která klienta zaujme a zaručí vám optimální zisk. K aktualizaci systému může docházet i několikrát denně.

Co společnost Dealavo používá ke sledování cen?


Nástroj Dealavo Price Tracking Tool sleduje ceny pomocí mnoha metod. Hlavními faktory umožňujícími sledování cen jsou názvy produktů, EAN kódy, GTIN kódy, ASIN kódy a mnoho dalších.

Použití různých nástrojů pro sledování umožňuje společnosti Dealavo sledovat ceny co nejpřesněji.

Monitoruje společnost Dealavo různé velikosti produktů?

Ano, nástroj Dealavo Pricing Tool umožňuje firmám sledovat produkty různých velikostí.

 

Zajišťujeme úspěšnou spolupráci

 

  • Kasia, Customer Success Manager Kasia, Customer Success Manager
    Věřím, že lepší vztahy s klienty znamenají větší úspěch pro obě strany. Je pro mě velkým zadostiučiněním, když mohu klientovi pomoci maximalizovat jeho hodnoty s Dealavem a dosáhnout jeho dlouhodobých cílů.
  • Ola, Customer Success Ola, Customer Success
    Při kontaktu s klienty je rozhodující laskavost a individuální přístup – snaha o vybudování pevného obchodního vztahu založeného na potřebách klienta. Ve společnosti Dealavo nám záleží na úspěchu našich klientů, a proto se snažíme usnadnit jim práci tím, že jim poskytujeme přesné údaje, které zjednodušují rozhodovací proces.
  • Kasia, Customer Success Kasia, Customer Success
    Při mé práci s klienty jsou nejdůležitější dobré vztahy a důvěra, abych jim mohl ukázat skutečné výhody spolupráce. Je nesmírně uspokojující společně realizovat řešení a pomáhat klientům v jejich každodenní práci i v rozvoji jejich podnikání. Je úžasné sledovat jejich růst.
  • Monika, Customer Success Monika, Customer Success
    Nejoblíbenější částí mé práce je kontakt s lidmi. Je uspokojující pomáhat klientům a uspokojovat jejich potřeby. Baví mě být „hlasem“ klienta ve společnosti Dealavo a starat se o neustálý růst našeho produktu. Spokojený klient = spokojená já 🙂

Naši klienti