Home » Monitorovanie spoločnosti Idealo

Čo je Idealo?

Idealo je popredná platforma na porovnávanie cien a elektronický obchod, ktorá vznikla v roku 2000 v Nemecku. Slúži ako dôležitý zdroj informácií pre spotrebiteľov v celej Európe vrátane Spojeného kráľovstva, Talianska, Francúzska a Španielska. Vďaka svojmu intuitívnemu rozhraniu umožňuje Idealo používateľom triediť produkty na základe cien, recenzií a rebríčkov, čím zjednodušuje rozhodovací proces uprostred kolísavých cenových hodnôt u rôznych predajcov.

K cenovým rozdielom na platformách elektronického obchodu prispievajú rôzne faktory, ako dokazuje výskum spoločnosti ehandel.com. Najmä ceny konkrétneho elektronického tovaru sa líšia v závislosti od krajiny pôvodu predajcu. Idealo vstupuje do hry ako riešenie, ktoré umožňuje spotrebiteľom presne určiť najvýhodnejšie ceny na trhu, čím optimalizuje ich úspory aj časové investície.

Zabezpečenie presnosti údajov je pre spoločnosť Idealo prvoradé, čo sa dosahuje dôkladnou kombináciou škrabania obrazoviek webových stránok a súborov CSV. Tento dôkladný prístup podporuje robustnú a spoľahlivú databázu, ktorú posilňuje automatizovaný systém porovnávania a špecializovaný tím kurátorov obsahu.

Okrem uľahčenia porovnávania cien ponúka Idealo komplexný súbor funkcií vrátane sledovania histórie cien, upozornení na ceny a pravidiel tvorby cien. Jej používateľsky prívetivé rozhranie sa rozširuje aj na aplikáciu Idealo Price Comparison App, ktorá poskytuje bezproblémový prístup k ponuke platformy na cestách. Či už ide o lovenie najlepších ponúk alebo sledovanie zmien na trhu, Idealo zostáva cieľom nadšencov online nakupovania, ktorí hľadajú najnižšie ceny a najlákavejšie ponuky.

Zistite viac: Kde si môžete overiť ceny produktov elektroniky? Amazon, Google Shopping a analýza Idealo.

 

Zistite viac!

assortment-report

Prečo by ste mali predávať na Idealo?

V súčasnom prostredí tvrdej konkurencie medzi platformami elektronického obchodu je súperenie medzi gigantmi ako Amazon a Google Shopping citeľné. Napriek tomu sa v tejto tvrdej konkurencii Idealo ukazuje ako výnimočná voľba, ktorá ponúka nespočetné množstvo výhod, ktoré si zaslúžia pozornosť:

  1. Používateľsky prívetivé rozhranie: Zatiaľ čo ziskovosť a pokročilé funkcie sú veľmi dôležité, navigácia v zložitých systémoch správy účtov môže byť náročná. Idealo tento proces zjednodušuje vďaka intuitívnemu a používateľsky prívetivému rozhraniu, ktoré zaručuje, že všetko, čo potrebujete, je vzdialené len na jedno kliknutie.
  2. Pokročilé filtrovanie a triedenie: Idealo vyniká tým, že pomáha spotrebiteľom nielen pri vyhľadávaní produktov, ale aj pri prijímaní informovaných rozhodnutí na základe spoľahlivej spätnej väzby od ostatných nakupujúcich. Jeho robustné sekcie filtrovania a hodnotenia zlepšujú zážitok z nakupovania a uľahčujú sebavedomé nákupy.
  3. Žiadne registračné poplatky: Idealo podporuje rovnaké podmienky tým, že ruší poplatky za inzerciu, čím podporuje spravodlivú hospodársku súťaž medzi predajcami. Táto politika podporuje podniky všetkých veľkostí, aby prosperovali bez finančných prekážok.
  4. Klimaticky neutrálna politika: V dobe, keď je udržateľnosť životného prostredia prvoradá, sa Idealo vyznačuje svojím záväzkom k politike klimatickej neutrality. Uprednostňujúc ekologickú zodpovednosť, Idealo zabezpečuje, aby rast predaja nebol na úkor prírody, a zosúlaďuje obchodný úspech so starostlivosťou o životné prostredie.

 

Skúste Dealavo!

 

allegro-sales

Monitorujeme ceny vašich konkurentov

Monitorovanie cien Idealo

Aj keď je Idealo používateľsky prívetivou platformou elektronického obchodu, nemali by ste zabúdať, že sledovanie cien je rozhodujúce pre úspešný elektronický obchod.

V službe Idealo majú predajcovia niekoľko možností, ako sledovať zmeny cien. Jednou z nich je sledovanie výkonnostného pixelu. Okrem toho tieto pixely poskytujú predajcovi aj úplnú históriu aktivít zákazníkov, čo môže byť užitočné napr. na zlepšenie cenovej stratégie v budúcnosti.

Ak chcete zvýšiť objem predaja a sledovať konkurenciu, odporúčame používať aj moderné nástroje na automatizáciu monitorovania, ako je napríklad Dealavo. Ide o platformu, ktorá využíva technicky pokročilé algoritmy umožňujúce porovnávať ceny produktov z webových stránok, ktoré si zákazník vybral. Údaje zozbierané nástrojom sú potom prezentované vo forme prehľadných, pripravených správ, ktoré sa aktualizujú aj každých 15 minút.

This way, you can get a complete view of the European e-commerce market, without having to check hundreds of websites or product sites manually. 

S aplikáciou na porovnávanie cien Idealo získajú nakupujúci prístup k porovnávaniu cien v reálnom čase, historickým údajom a upozorneniam na ceny. Či už ide o sledovanie zmien na trhu, hľadanie najnižšej ceny alebo najlepších ponúk, komplexné porovnávacie portály Idealo zabezpečujú, aby spotrebitelia našli presne to, čo potrebujú, za najlepšiu možnú cenu. Nakupovanie sa nestáva len transakciou, ale zážitkom prispôsobeným potrebám skúseného spotrebiteľa.

 

Začnite sledovať ceny!

Automatizácia cien Idealo

Jedným z hlavných nástrojov, ktoré by ste mali používať pri sledovaní cien na portáli Idealo, je nepochybne dynamické oceňovanie. Dealavo vám umožňuje nielen sledovať ceny, ale aj automaticky ich prispôsobovať podmienkam na trhu na základe vopred definovaných pravidiel. V tejto situácii, keď cena konkurencie klesne, vaša ponuka sa okamžite prispôsobí zmene ceny. Váš e-shop si tak môže udržať konkurenčnú výhodu bez dodatočného úsilia, môžete ľahko kontrolovať marže a v dôsledku toho zvýšiť svoje zisky.

Idealo sa stáva osviežujúcou alternatívou. Jeho intuitívna platforma zjednodušuje zložitú správu účtov a sprístupňuje ju zákazníkom všetkých úrovní. Ponúka viac než len jednoduché používanie. Vďaka pokročilým funkciám filtrovania a hodnotenia sa nakupujúci môžu s istotou pohybovať v mori produktov a spoliehať sa na názory ostatných spotrebiteľov. A vďaka tomu, že Idealo neplatí žiadne poplatky za inzerciu, podporuje rovnaké podmienky, ktoré umožňujú malým predajcom konkurovať gigantom v odvetví.

Automatizácia cien!

Dealavo & Idealo – integrácia API pre predajcov elektronického obchodu

Nástroj na monitorovanie cien Dealavo možno ľahko integrovať s Idealo prostredníctvom nášho API. Dokumentácia API je k dispozícii po prihlásení do sekcie „Súbory“. Prístup ku všetkým údajom môžete získať aj prostredníctvom odkazov, ktoré zdieľame. Prvý obsahuje aktuálne informácie z trhu a druhý – je optimalizovaný produktový kanál.

Vyskúšajte náš dynamický cenový nástroj a zvýšte svoj predaj!

 

Vyskúšajte to teraz!

FAQ

Aké sú hlavné funkcie Dealavo pre majiteľov obchodov Idealo?


Najprv pochopíte trh – jeho objem, dynamiku a kľúčových hráčov.
Po druhé, okamžitou reakciou na zmenu ceny zvýšite svoju konkurenčnú silu.
Odporúčame vám najlepšiu cenu pre váš výrobok.
Taktiež vám vysvetlíme zdroj zmien vašich príjmov.
Okrem toho budete môcť odhaliť začiatky cenových vojen na trhu.
Všetky poskytnuté údaje môžete jednoducho analyzovať, čo vám ušetrí peniaze a čas.

Aké stránky možno sledovať pomocou softvéru na sledovanie cien Dealavo?


Môžeme sledovať ľubovoľné stránky, ktoré chcete.

Webové stránky na porovnávanie cien, trhoviská alebo dokonca konkrétne stránky, ako je Amazon alebo stránky vašej konkurencie. Naša platforma na sledovanie cien dokáže úspešne monitorovať všetky z nich

Ktoré krajiny možno monitorovať pomocou služby Dealavo?


Pomocou softvéru Dealavo Pricing Tool môžeme sledovať ceny v akejkoľvek krajine, o ktorú nás požiadate.

Ako často dokáže systém aktualizovať ceny v mojom obchode podľa cenových pravidiel?


Vďaka platforme Dynamic Pricing a všetkým zhromaždeným údajom vám náš algoritmus môže odporučiť cenu, ktorá klienta zaujme a zaručí vám optimálny zisk. K aktualizácii systému môže dochádzať aj niekoľkokrát denne.

Čo používa spoločnosť Dealavo na monitorovanie cien?


Dealavo Price Tracking Tool monitoruje ceny pomocou mnohých metód. Hlavnými faktormi, ktoré umožňujú sledovanie cien, sú názvy produktov, kódy EAN, kódy GTIN, kódy ASIN a mnohé ďalšie.

Použitie rôznych nástrojov na sledovanie cien umožňuje spoločnosti Dealavo sledovať ceny čo najpresnejšie.

Monitoruje spoločnosť Dealavo rôzne veľkosti produktov?


Áno, Dealavo Pricing Tool umožňuje firmám sledovať rôzne veľkosti produktov.

Zabezpečujeme úspešnú spoluprácu

  • Kasia, Customer Success Manager Kasia, Customer Success Manager
    Verím, že lepšie vzťahy s klientmi znamenajú väčší úspech pre obe strany. Je pre mňa veľkým zadosťučinením, keď môžem klientovi pomôcť maximalizovať jeho hodnoty s Dealavo a dosiahnuť jeho dlhodobé ciele.
  • Ola, Customer Success Ola, Customer Success
    Pri kontakte s klientmi je rozhodujúca láskavosť a individuálny prístup – snaha vybudovať pevný obchodný vzťah založený na potrebách klienta. V spoločnosti Dealavo nám záleží na úspechu našich klientov, preto robíme všetko pre to, aby sme im uľahčili prácu poskytovaním presných údajov, ktoré zjednodušujú proces rozhodovania.
  • Kasia, Customer Success Kasia, Customer Success
    Pri mojej práci s klientmi sú najdôležitejšie dobré vzťahy a dôvera, aby som im mohol ukázať skutočné výhody spolupráce. Je pre mňa obrovským zadosťučinením spoločne realizovať riešenia a pomáhať klientom pri ich každodennej práci, ako aj pri rozvoji ich podnikania. Je úžasné sledovať ich rast.
  • Monika, Customer Success Monika, Customer Success
    Najobľúbenejšou časťou mojej práce je kontakt s ľuďmi. Je uspokojujúce pomáhať klientom a napĺňať ich potreby. Baví ma byť „hlasom“ klienta v spoločnosti Dealavo a starať sa o neustály rast nášho produktu. Spokojný klient = spokojný ja 🙂

Naši klienti