Home » Distribučné správy

Čo je to distribučná správa?

Distribučné reporty umožňujú podrobný prehľad o aktuálnej situácii vo vašej firme. Ručné zdieľanie a vyberanie údajov však môže byť riskantné a časovo náročné, pretože väčšinou by ste museli spracovať veľké množstvo údajov.
Pomocou aplikácie Dealavo môžete jednoducho a automaticky získať potrebné údaje a stiahnuť ich vo formátoch Excel alebo CSV.

 

Vyskúšajte to teraz!

assortment-report

Zvýšte svoj predaj pomocou distribučných správ

Rozšírenie distribučných kanálov a zvýšenie celkového počtu uvedených SKU sú významnými faktormi pre zvýšenie predaja. Pomocou správy o distribúcii Dealavo môžete zistiť, aké je pokrytie trhu vašimi alebo konkurenčnými výrobkami, skontrolovať účinnosť súčasnej distribučnej stratégie a optimalizovať ju na základe zhromaždených údajov. Nezáleží na tom, na akom operačnom systéme váš e-shop funguje, mať aktuálny a presný počet SKU, EAN, MPN, popisov atď. vám dáva veľkú výhodu. Pomáha pracovníkom s rozhodovacími právomocami analyzovať distribúciu, porovnávať vaše umiestnenie voči konkurencii a udržiavať konkurencieschopnosť.

 

Získajte správu!

Monitorujeme ceny vašich konkurentov

 

Vykonajte prieskum obchodných podmienok

Distribučné reporty vám tiež pomôžu skontrolovať plnenie obchodných podmienok dohodnutých s vašimi partnermi vrátane počtu dostupných SKU v online a offline kanáloch. Odporúčame tiež analyzovať ďalšie aktivity plánované v rámci obchodných podmienok, ako je napríklad umiestnenie produktu vo výsledkoch vyhľadávania alebo v kategórii a zobrazenie bannerov na webových stránkach vašich predajcov.

Za zmienku stojí, že na dosiahnutie čo najlepšej presnosti správy je potrebné vybrať si vhodný nástroj na sledovanie cien – napríklad Dealavo.

Začnite sledovať ceny!

Získajte správy o distribúcii online a offline

Okrem všetkých základných funkcií správy o distribúcii, ktoré Dealavo umožňuje, vám navyše môžeme poskytnúť podrobné informácie o stave zásob vašich a konkurenčných produktov v online aj offline kanáloch. Vďaka tomu budete môcť adekvátne ponúkať dopĺňanie zásob a získavať nových zákazníkov tým, že využijete vypredané zásoby konkurencie vo svoj prospech.

 

Zistite viac!

Použite Dealavo, aby ste sa vyhli zníženiu marže

Široká distribúcia však môže viesť k zníženiu marží, preto odporúčame používať nástroj Dealavo na sledovanie cien vašich produktov. Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako by ste mohli tieto údaje využiť, ponúkame vám konzultačné služby, ktoré vám pomôžu vyťažiť z poskytnutých informácií maximum.

 

Vyskúšajte to teraz!

FAQ

Aké stránky možno sledovať pomocou softvéru na sledovanie cien Dealavo?

Môžeme sledovať ľubovoľné stránky, ktoré chcete.

Webové stránky na porovnávanie cien, trhoviská alebo dokonca konkrétne stránky, ako je Amazon alebo stránky vašej konkurencie. Naša platforma na sledovanie cien dokáže úspešne monitorovať všetky z nich

Ktoré krajiny možno monitorovať pomocou služby Dealavo?


Pomocou softvéru Dealavo Pricing Tool môžeme sledovať ceny v akejkoľvek krajine, o ktorú nás požiadate.

Ako často dokáže systém aktualizovať ceny v mojom obchode podľa cenových pravidiel?


Vďaka platforme Dynamic Pricing a všetkým zhromaždeným údajom vám náš algoritmus môže odporučiť cenu, ktorá klienta zaujme a zaručí vám optimálny zisk. K aktualizácii systému môže dochádzať aj niekoľkokrát denne.

Čo používa spoločnosť Dealavo na monitorovanie cien?


Dealavo Price Tracking Tool monitoruje ceny pomocou mnohých metód. Hlavnými faktormi, ktoré umožňujú sledovanie cien, sú názvy produktov, kódy EAN, kódy GTIN, kódy ASIN a mnohé ďalšie.

Používanie rôznych nástrojov na sledovanie umožňuje spoločnosti Dealavo sledovať ceny čo najpresnejšie.

Monitoruje spoločnosť Dealavo rôzne veľkosti produktov?

Áno, Dealavo Pricing Tool umožňuje firmám sledovať rôzne veľkosti produktov.

 

Zabezpečujeme úspešnú spoluprácu

 

  • Kasia, Customer Success Manager Kasia, Customer Success Manager
    Verím, že lepšie vzťahy s klientmi znamenajú väčší úspech pre obe strany. Je pre mňa veľkým zadosťučinením, keď môžem klientovi pomôcť maximalizovať jeho hodnoty s Dealavo a dosiahnuť jeho dlhodobé ciele.
  • Ola, Customer Success Ola, Customer Success
    Pri kontakte s klientmi je rozhodujúca láskavosť a individuálny prístup – snaha vybudovať pevný obchodný vzťah založený na potrebách klienta. V spoločnosti Dealavo nám záleží na úspechu našich klientov, preto robíme všetko pre to, aby sme im uľahčili prácu poskytovaním presných údajov, ktoré zjednodušujú proces rozhodovania.
  • Kasia, Customer Success Kasia, Customer Success
    Pri mojej práci s klientmi sú najdôležitejšie dobré vzťahy a dôvera, aby som im mohol ukázať skutočné výhody spolupráce. Je pre mňa obrovským zadosťučinením spoločne realizovať riešenia a pomáhať klientom pri ich každodennej práci, ako aj pri rozvoji ich podnikania. Je úžasné sledovať ich rast.
  • Monika, Customer Success Monika, Customer Success
    Najobľúbenejšou časťou mojej práce je kontakt s ľuďmi. Je uspokojujúce pomáhať klientom a napĺňať ich potreby. Baví ma byť „hlasom“ klienta v spoločnosti Dealavo a starať sa o neustály rast nášho produktu. Spokojný klient = spokojný ja 🙂

Naši klienti